Sange til verden - Børnedage i Aarhus
16219
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16219,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Sange til verden

Tilmelding

Sted

Indendørs - Musikhusets foyer, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus C

Aldersgruppe

Alle børn med deres voksne

Tidspunkt

Onsdag d. 5. juni kl. 15:00-16-00

Målgruppe
Familier, SFO/klub
Arrangør
Aarhus Jazz Orchestra, Aarhus Musikskole, Børnekulturfestival

Projektet Sange til Verden tager udgangspunkt i syv nykomponerede sange, som er skrevet af unge MGK-elever fra Region Midtjylland på baggrund af FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling.

Verdensmålene handler om at skabe en ny verdensfortælling og en bedre fremtid for alle mennesker på kloden. Sange til Verden lægger op til at sanseliggøre Verdensmålene i børnehøjde og medvirke til at skabe håb om en lysere fremtid.

De nykomponerede sange danner også grundlag for Værksteder med Verdensmål, hvor børn og unge i løbet af foråret forholder sig til Verdensmålene og udtrykker sig i kreative værksteder ved lokale arrangementer i hele Region Midtjylland.

Oplev Aarhus Jazz Orchestra opføre sangene sammen med cirka 100 børn fra Hasle Skole og Aarhus Musikskole i en storslået koncert, hvor børnenes kunstværker fra Værksteder med Verdensmål – skabt i samarbejde med Aarhus Billed- og Medieskole – indgår som den el af oplevelsen.

Ved koncerten medvirker også Musiksak fra Hasle Skole og Aarhus Concert Band fra Aarhus Musikskole

Projektet Sange til Verden er et regionalt projekt, som er skabt i samarbejde mellem Kulturprinsen, Netværket BUM, Aarhus Jazz Orchestra og alle kommuner i Region Midtjylland.