Inspirationskursus - Børnedage i Aarhus
16329
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16329,bridge-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-19.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Inspirationskursus

  • MODU-LER

’MODU-LER’

– udforskning af ler med professionelle keramikere og en designer

Er du optaget af at præsentere børnene for kreative processer – og for nye materialer? På MODU-LER-kurset præsenteres du for en masse ler, som du på flere måder får fingrene i. Du møder en designer, som giver input til designtænkning og proces samt professionelle keramikere, som inspirerer dig med udgangspunkt i processer og udforskning af materialet.
På MODU-LER får du redskaber til facilitere forløb, som giver børnene mulighed for at udforske, undersøge, eksperimentere og udtrykke sig kreativt i ler. Du får inspiration til arbejde sammen med børnene på en måde, som forfølger børnenes nysgerrighed, og som ikke kræver forudsætninger.
Du kan deltage i kurset for inspirationen alene, men også som oplæg til jeres eventuelle deltagelse i Billedkunstens Dag 11. marts 2020* (se herunder). Ønsker du at din skole/daginstitution deltager i Billedkunstens Dag, forudsætter det deltagelse i inspirationskurset den 8. januar.

 

Om Billedkunstens Dag 11. marts 2020

I år inviterer Børnekulturhuset alle børnehaver, skoler, specialskoler og SFO’er i Aarhus Kommune til at deltage med keramiske værker på Billedkunstens Dag den 11. marts 2020. Vi laver en fælles udstilling, der finder sted på og omkring Børnekulturhuset.
Du hører mere om dagen på kurset. På Billedkunstens Dag vil der også være workshops, I kan tilmelde jer.

Læs mere på ulfiaarhus.dk

Sted

Børnekulturhuset Valdemarsgade 1F 8000 Aarhus C

Målgruppe

lærere, SFO-pædagoger, og pædagoger i daginstitutioner

Tidspunkt

Onsdag den 8. januar 2020 kl. 10.00 -15.00

Målgruppe
Dagtilbud, SFO/klub, Skoler
Arrangør
Børnekulturhuset, MODU-LER