Barselsoperatoriet - Børnedage i Aarhus
16189
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16189,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Barselsoperatoriet

Sted

Indensdørs - Børnekulturhuset Valdemarsgade 1F 8000 Aarhus C

Aldersgruppe

3-10 mdr.

Tidspunkt

Tirsdag den 4. juni kl. 11:30-12:15 og onsdag d. 5. juni kl. 10:00 - 10:45

Tilmelding

Begrænset antal pladser. Ingen tilmelding.

Målgruppe
Familier
Arrangør
Børnekulturfestival i Aarhus, Den Jyske Opera

Barselsoperatoriet er en ganske særlig oplevelse for forældre på barsel og deres babyer. Få et lille pusterum i hverdagen, fyldt med sanselige og poetiske oplevelser sammen med dit barn og andre på barsel? Du er velkommen i BarselsOperatoriet med Den Jyske Opera, som vi i anledning af Børnekulturfestivalen har flyttet ind på Børnekulturhuset.

Sammen laver vi musik, sang, leg og bevægelse på måder og i omgivelser, der både stimulerer den voksne og baby, og formen er afslappet og imødekommende.

Alt foregår naturligvis på babyernes præmisser, så der er et begrænset antal pladser, derfor uddeler vi numre til deltagerne en halv time før start. Vi har mulighed for at lave en ekstra workshops onsdag, hvis der ikke er plads til alle i Operatoriet kl. 10:00. Pladserne uddeles efter-først til-mølle-princippet (de uddelte numre).